DOORHUREN VERVANGWAGEN

Uw eigen wagen is nog niet hersteld? U heeft de vervangwagen langer nodig? In 2 stappen regelt u een verlenging, waarna u met een gerust hart uw vervangwagen verder kunt gebruiken.

Belangrijk: bij een wegcontrole moet u steeds een geldig huurcontract of een bewijs van verlenging kunnen voorleggen. Wacht dus niet tot het laatste moment om een verlenging te regelen. Neemt uw assistance de extra huurdagen ten laste? Stuur hiervan dan een bewijs naar info@mabd.be zodat wij u een aangepast huurcontract kunnen bezorgen.


STAP 1:  BETALING EXTRA HUURDAG(EN)

Betaal € 52,03/dag (BTW inbegrepen) x aantal extra huurdagen, op rekening BE17 0016 1333 5221 van MABD NV, en vermeld uw contractnummer in de mededeling.

Meer dan 7 dagen doorhuren? Of u zoekt een ander type huurvoertuig voor een langere periode? Vraag een aangepaste offerte aan via info@mabd.be!


STAP 2:  VERSTUUR BETAALBEWIJS 

Het gebruiken van een vervangwagen zonder een geldig huurcontract is niet toegestaan. Na registratie van uw betaling op de rekening van MABD NV wordt u een update van uw verhuurcontract toegestuurd op het opgegeven mailadres, waarin de verlenging en de nieuwe einddatum bevestigd worden.